Business coach Nederland

Logo WBsupport - zwart

BUSINESS COACH NEDERLAND

SPECIAAL VOOR STARTERS 

HANDTEKENING mARC WEBSITE

OOK MET MINDER BUDGET

AL VANAF € 36,-

Diensten

Video Business Coach

Met mijn 25 jaar ervaring als ondernemer kan ik je op een zeer praktische manier coachen. Ik heb 12 video modules ontwikkeld die de meest relevante onderwerpen behandelen. Als je hulp nodig hebt bij het opstarten van je eigen bedrijf, is dit perfect voor jou. Ik leg je op een duidelijke, praktische en gemakkelijk te volgen manier uit hoe je een bedrijf start en verschillende onderwerpen behandelt. Hier vind je een overzicht van de video’s. Ze zijn eenvoudig te volgen en na het bekijken van alle modules weet je precies hoe je je bedrijf succesvol kunt runnen!

BUSINESS COACH NEDERLAND

Private Business Coach

Ben je op zoek naar uitgebreidere begeleiding bij het starten van je eigen onderneming? Dan is het mogelijk om een persoonlijk Private Business Pakket aan te schaffen. Hiermee kunnen we online via Teams afspraken maken, waarbij ik je kan helpen met al je vraagstukken. Daarnaast is het ook handig om een abonnement te nemen op mijn Business App. Hiermee ben ik als coach continu beschikbaar om je bij te staan tijdens je ondernemersreis. Boek een GRATIS intro business coaching sessie met mij en we bespreken je plan en hoe ik je kan helpen met het starten of verbeteren van je onderneming.

Abonnement op Business Coach App

LET OP! Zeer gelimiteerd in verband met mijn tijd! Prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van vraag en aanbod.

Het inhuren van een businesscoach kan behoorlijk prijzig zijn vanwege de waardevolle kennis en ervaring die zij bezitten. Als expert is mijn tijd dus kostbaar en kan ik deze inzetten voor activiteiten die aanzienlijke opbrengsten genereren. Uiteraard doe ik dit, maar coaching is iets wat ik echt leuk vind! Om zoveel mogelijk startende ondernemers te kunnen helpen, heb ik een abonnementsmodel bedacht waarbij je tegen een relatief laag maandelijks bedrag toegang hebt tot mijn expertise via een business app. Je kunt me wekelijks ongeveer 20 vragen stellen en ik zal je advies en mijn mening geven. Dit is snel, handig en praktisch! Bovendien zul je deze kosten snel terugverdienen met behulp van mijn 25 jaar aan kennis.

Business coaching

Succesvol zijn mag! - Laat Marc je helpen!