Business coach Nederland

Logo WBsupport - zwart

BUSINESS COACH NEDERLAND

SPECIAAL VOOR STARTERS 

HANDTEKENING mARC WEBSITE

OOK MET MINDER BUDGET

AL VANAF € 36,-

FAQ

Veel gestelde vragen...

Hoeveel ondernemerservaring heb je?

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het leiden, reorganiseren en opzetten van bedrijven in verschillende sectoren en landen. Ik ben een echte hands-on leider en coach en ik ben vrij direct.

Waarom bied je je ondernemersexpertise aan?

Omdat ik nu 57 jaar ben en in al die jaren ondernemerschap veel heb meegemaakt. Ik heb ups en downs gekend. Mensen in mijn omgeving vragen me vaak, waarom ik niet alle kennis aan andere ondernemers en starters aanbied. Ik wilde zelf iets leuks doen, nu ik in Dubai woon, en besloot mijn kennis om te zetten in de 12 video modules die je nu kunt kopen.

Waarom zou ik de kennis van Marc nodig hebben?

Als start-up of ondernemer die wil groeien en verbeteren, is mijn kennis zeker heel nuttig en waardevol. Ik heb namelijk veel meegemaakt en zaken gedaan in veel verschillende sectoren. Ik heb binnen veel verschillende functies van onder tot boven in organisaties opgetreden. Ook heb ik met vallen en opstaan ontzettend veel uitdagingen overwonnen. Ik kan je zeker adviseren en helpen. Met al mijn kennis pak je een grote voorsprong!

Wat kan ik verwachten van deze video modules?

Uit al mijn kennis heb ik de meest relevante onderwerpen uitgewerkt waarvan ik weet dat je er echt iets aan hebt. In de video’s leg ik alles zo duidelijk en praktisch mogelijk uit. Ook zie je beelden en animaties. Ik heb het als business coach in deze video’s zo aangenaam en leuk mogelijk gemaakt.

Hoe lang duurt zo’n video module?

Een video module duurt gemiddeld ongeveer 15 minuten.

Wat kost een video module eigenlijk?

Als je op de knop klikt om de video modules of pakketten van 3 modules te kopen, zie je een prijs per pakket.

Kan ik ook ondersteuning of coaching op maat krijgen welke precies bij mij past?

Jazeker, ik adviseer, ondersteun en coach ook online via videobellen. Verder kun je een abonnement van 3 maanden nemen waarbij je exclusief met mij kunt chatten via een zakelijk WhatsApp nummer. Je kunt me dan regelmatig vragen stellen, advies krijgen, mij mee laten denken en je adviseren. Een uniek concept want voor een ervaren business coach met 25 jaar brede ondernemerservaring betaal je al snel duizenden euro’s. voor een paar gesprekken. Je kunt ook eerst een GRATIS intro business coaching consult met mij boeken en we bespreken wat je plan is en hoe ik je kan helpen.

Kan ik je alles vragen, weet je van alles binnen het ondernemerschap iets af?

Natuurlijk mag je me alles vragen en ik weet er heel veel van. Maar zelfs ik weet natuurlijk niet alles. Dus ik zal altijd eerlijk zijn over wat ik wel en niet weet. Maar ik heb wel een superteam van ervaren specialisten om me heen die ik al jaren ken en die ook veel voor me hebben gedaan. Ik ben zeer praktisch ingesteld en heb op elk niveau binnen vele sectoren hard gewerkt en ook direct en indirect leiding gegeven aan grote groepen medewerkers. Van vrachtwagen- en heftruckchauffeur tot commercieel en algemeen directeur. Ik weet dus ook wat er gebeurt en speelt op een winkel- en fabrieksvloer maar heb ook directievergaderingen geleid.

Ben je altijd succesvol geweest in het leiden van organisaties en eigen bedrijven?

Vanaf het eerste moment dat ik in loondienst ging, heb ik altijd mijn uiterste best gedaan en was ik zeer succesvol binnen al mijn functies. Bedrijven die op de rand van de afgrond stonden heb ik weer winstgevend en gezond gemaakt. Toen ik zelf mijn eerste bedrijf begon, ben ik ook een keer failliet gegaan. Daar heb ik veel van geleerd om het daarna beter te doen! Daar kun jij dus ook veel voordeel uit halen. Ik leid indirect vanuit Nederland nog steeds een succesvol eigen uitzendorganisatie. 

Waarom zie je er niet uitzien als een zakenman met een mooi pak en stropdas?

Tot vier jaar geleden liep ik inderdaad in pakken, ja zelfs driedelige pakken met hele mooie stropdassen. Ik hoefde me van mezelf niet meer te bewijzen en was de pakken gewoon beu. Voor de rest ben ik gewoon graag mezelf en ik merk dat mensen in mijn omgeving dat juist waarderen. Ik ben er niet minder door gaan presteren in het bedrijfsleven. Ik hou er ook van om soms een beetje te provoceren en anders te zijn. Mensen onthouden me in elk geval altijd goed. In een krant stond ik als “de Markante mens”. Moest er zelf wel om lachen eigenlijk!

Waarom een Lamborghini op de foto’s?

Mijn grote passie is snelle auto’s en autosport. Ik heb jaren in een Lamborghini gereden en ben er nog steeds een grote fan van. Helaas zijn de snelheden in Dubai erg beperkt en komt zo’n auto niet echt tot zijn recht! Op mijn arm heb ik het stuur van mijn eerste Lambo laten tatoeëren. Verder wil ik een statement maken dat je met goed georganiseerd bedrijf binnen een jaar in zo’n auto kunt rijden! Het is mij gelukt en kan jou ook lukken. Ik wil alleen maar zeggen dat er veel mogelijk is met ondernemen en dat het snel kan gaan. 

Als ik een bedrijf wil beginnen, kun je mij dan adviseren wat er allemaal moet gebeuren? En welke zaken kan ik dan via jou regelen om snel van start te gaan?

Ja, ik kan je snel en met bijna alles helpen, adviseren en leiden. Ik werk met een vast team van experts die op alle gebieden deskundig zijn. Dus we kunnen veel voor je doen en tegen  reele en eerlijke kosten. Wij werken allemaal heel praktisch en gaan met iedereen op een persoonlijke manier om. Je bent geen nummer en wij doen voor iedereen ons uiterste best om alles zo snel en goed mogelijk te regelen. Je hebt globaal één aanspreekpunt en dat ben ik, Marc!

Hoe kom ik met je in contact?

Ik heb het nooit te druk want dat bestaat in mijn wereld en visie niet, maar ik kan niet elk moment direct reageren en stuur daarom bij voorkeur een e-mail. Ik reageer zelf en altijd snel! Is op dat moment even niet zo persoonlijk maar laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op indien gewenst. Laat maar weten waar je advies hulp of coaching voor nodig hebt.

Business coach Marc